Tilskud til tandbehandling

Vi indberetter din regning digitalt til din private forsikringsordning, hvorefter du automatisk får pengene overført til din konto.

Modtager du kommunal støtte til en tandbehandling, der senere refunderes af din forsikringsordning, skal dette beløb som regel betales, og derefter får du refunderet fra “danmark”.

Tag en snak med os

Hvis du er i tvivl, anbefaler vi altid, at du tager en snak med os. Vi kan guide og hjælpe dig.

Sundhedforsikring gennem arbejde eller privattegnede forsikringer:

Da forsikringer er skruet forskelligt sammen, bør du grundigt læse din police eller ringe til dit forsikringsselskab ved spørgsmål. Vi vil være behjælpelige med de nødvendige tandlægemæssige oplysninger som f.eks. overslag og røntgenbilleder.

Hvordan søger du om tilskud?

Få et overslag

Tag en snak med en af vores tandlæger om dit behov og eventuelle videre behandlingsforløb.

Ansøg om tilskud hos kommunen eller regionen.

Ansøgningsprocessen kan være forskellig fra kommune til kommune. Derfor anbefaler vi, at du undersøger, hvilke tilskud der er gældende i din kommune.

Har du Sjögrens syndrom eller har fået kemoterapi eller strålebehandling i forbindelse med et cancerforløb, kan du søge om tilskud gennem regionen. Ansøgningen bliver udformet af dig og os fællesskab.

For øvrige tilskud til behandling kan du sende en ansøgning til kommunen. Vi kan guide og hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp.

Vent på svar

Det er vigtigt, at du ikke påbegynder et behandlingsforløb hos os, før du har et svar fra kommunen eller regionen. Så undgår du uforudsete udgifter i tilfælde af, at din ansøgning bliver afvist.