Personale

Velkommen til alle os på Tandklinikken København SV

Tandlæger

Henrik

Tandlæge og klinikejer

Henrik er uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1992 og blev ansat på klinikken i 1995, og har siden 2006 været klinikejer. Henrik foretager alle former for almindelig tandbehandling, men udfører også kirurgisk behandling og har siden 1997 lavet implantatbehandlinger. Henrik er medlem af forskellige tandfaglige selskaber, ITI Team for Implatology, DSTMK Dansk Selskab for Tand- Mund- og kæbekirurgi, og DSP Dansk selskab for Parodotologi.

Kirsten

Tandlæge og klinikejer

Uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2013. Klinikejer siden 2022. Jeg udfører alle almindelige tandbehandlinger og har stor interesse for sygdom i tandkødet (parodontitis), kirurgisk behandling som f.eks. implantatindsættelse og genopbyggelse af tandsættet med plast, krone og broer. Det er vigtigt for mig, at behandlingen foregår i patientens tempo, og jeg ser dagligt patienter med tandlægeskræk. Min vigtigste opgave er at tage udgangspunkt i hver enkelt patients behov og ønsker.

Anders

Tandlæge

Uddannet fra tandlægeskolen i København i 2004.

Har siden 2009 været ansat på klinikken på Sjælør Boulevard. Foretager al almindelig tandbehandling, med særlig interesse for æstetisk tandretning. Har siden 2018 været med til at uddanne andre tandlæger i tandretning.

Caroline

Tandlæge

Uddannet tandlæge fra Københavns Universitet.

Udfører de fleste tandbehandlinger. Har særlig interesse for endodonti (rodbehandlinger), protetik (kroner, broer m.v.) samt kirurgi (fjernelse af tænder og implantatbehandling)

Det er enormt vigtigt for mig, at du som patient kan føle dig tryg hos os

Tandplejer

Trine

Tandplejer

Trine er uddannet tandplejer fra Skolen for tandplejere og Klinikassistenter i København i 2005. Hun har været ansat på klinikken siden december 2006.

Trine udfører tandplejerfaglige opgaver herunder bl.a. parodontitis behandlinger, undersøgelser og tandrensning.

Trine har udover sin tandplejeruddannelse en uddannelse i ernæring og på nuværende tidspunkt læser hun Master i Sundhedsfremme på RUC.

Aialina

Tandplejer

Uddannet tandplejer fra Københavns Universitet siden 2021.
Udfører undersøgelser af tænder og mund, stiller diagnoser og sammensætter en behandlingsplan ift dit behov.
Har særlig interesse for parodontitis.

Som din tandplejer udfører jeg tingene i dit tempo, så du er med hele vejen.

Klinikassistener

Blanca

Klinikassistent

Zuhal

Klinikassistent

Jennifer

Klinikassistent

Züleyha

Klinikassistent

Klinikassistent elever

Sahar

Klinikassistent elev

Julie

Klinikassistent elev

Receptionist

Anette

Receptionist