Om os hos Tandlægerne Sjælør Boulevard 27B

I erkendelse af at ingen rigtig bryder sig om at besøge tandlægen, har vi lagt et stort stykke arbejde i at optimere og forbedre vores behandlingstilbud og service, så dit ophold hos os bliver så behageligt sit muligt.

Det betyder, at vi har gjort det nemt at bestille tid online, vi har sat ekstra bemanding i vores reception, indført nyt telefon system, så du kan komme i kontakt med os i næsten hele vores åbningstid.

Tandklinik med smil og aircondition

Vi har renoveret klinikken, så den opfylder alle lovkrav og vi har til sommeren 2014 fået installeret aircondition så det er behageligt at ligge i stolen på selv de varmeste sommerdage. Vi gør en dyd ud af at tage godt i mod dig, overholde tiden og samtidig have tid til at tage i mod dig, hvis du en dag skulle få akut behov for hjælp.

Nyeste viden og teknikker i din tandbehandling

Vores behandlingstilbud er baseret på den nyeste viden og de nyeste teknikker, hvilket gør at vi kan tilbyde en hurtigere kvalitetsbehandling, som samtidig er mere behagelig,

Vi bruger det mest moderne udstyr, men basere det på godt solidt håndværk, for at skabe langtidsholdbare løsninger.

“En ikke helt almindelig tandklinik…..”

Vi bliver tit spurgt hvordan vi nogensinde kom på den mærkelige ide at blive tandlæger – når vi nu ellers virker som nogle meget flinke mennesker.

Få job tilbyder kombinationen af intellektuel og manuel udfordring som tandlægehvervet kræver. Det er vores passion for perfektion der gør at vi elsker vores arbejde.

Kunsten er at skabe et æstetisk flot smil, et funktionelt velfungerende tandsæt og et balanceret sammenbid ,alt imens vi til gode ser dine behov, både med henblik på økonomi, tid og hvordan du får en god oplevelse ud af noget, der ikke altid er så rart.

Det handler i høj grad om din tillid, og vi gør alt for at holde, hvad vi lover!

Samarbejde om dine tænder

Et godt forløb hos os er baseret på samarbejde. For selvom vi kan løse stort set alle tandproblemer er vi afhængige af, at du selvfølgelig passer godt på dine tænder. Det betyder at vi sætter en ære i at hjælpe dig til at opnå en optimal mundhygiejne og sætte dig grundigt ind i hvordan du bedst børster dine tænder.

Det kan godt være lidt grænseoverskridende at vi begynder at ”belærer” dig om hvordan du skal børste dine tænder – men det er det helt basale fundament for at kunne bevarer sine egne tænder hele livet.

Velkommen til Din Tandklinik

Vi vil ikke bare være en almindelig tandklinik, vi vil gerne være den bedste klinik for lige præcis dig. Og det bliver vi kun igennem god kommunikation med dig og alle vores andre patienter.

Du er derfor altid meget velkommen til at give os feedback på vores arbejde, for selv om vi tage på masser af kurser for at blive fagligt dygtigere, så er det din oplevelse der i sidste ende betyder alt.

På vegne af hele teamet
Henrik og Kirsten