Information om COVID-19

Kære patienter

Myndighederne har tilladt en delvis åbning af de danske tandklinikker og vi er selvfølgelig glade for at kunne byde vores patienter velkommen tilbage på klinikken.

Vi begynder mandag morgen at ringe til alle de mange patienter vi har måtte aflyse siden midten af marts.

Har du akut behov for at komme til behandling, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os.

Fra onsdag vil vi arbejde i 2-holdsskift for at holde antallet af mennesker på klinikken nede. Det betyder at vi vil have andre arbejdstider end vi plejer og vi beder også dig som patient, kun at ankomme 2 min før din aftalte tid og at man ikke tager pårørende med, medmindre det er højst nødvendigt.

Vi overholder derudover selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer for at undgå smittespredning.

Vi indkalder først alle aflyste behandlinger, dernæst alle der skulle være indkaldt i marts og april og håber at vi hurtigt får indhentet det forsømte. Alle ”grønne” patienter vil i det omfang det er forsvarligt blive udskudt yderligere et par måneder efter anbefaling fra sundhedsstyrelsen.

Vi anmoder fortsat om, at man ikke møder op på klinikken, hvis man udviser tegn på COVID-19 eller har fået påvist COVID-19 smitte.

Vi håber du vil dele opslaget med venner og familie som du ved går på klinikken, da vi ikke har mulighed for at sende mail ud til alle pga. GDPR.

Vi ser frem til at vende tilbage til normalen, men vil samtidig minde alle om at vi stadig skal udvise forsigtighed, omtanke, social distancering - i respekt for de forretninger, virksomheder, studerende og skoleelever der ikke kan vende tilbage til normale tilstande, samt for de svage, de smittede og syge som vi prøver at beskytte. Sammen er vi stærkere.

De bedste hilsner
Hele teamet på Sjælør Boulevard

https://www.facebook.com/Tand-klinikkendk-113735465306184/#

https://www.facebook.com/Tand-klinikkendk-113735465306184/#

Online Booking Tidsbestilling Tandlægerne Sjælør Boulevard København SV
 
Her finder du kontaktinfo, mailadresser og hvordan du finder frem til Tandlægerne Sjælør Boulevard, København SV
 
Hele personalet hos Tandlægerne Sjælør Boulevard København SV står klar til at tage godt imod dig

Online Booking

Desværre ingen online booking grundet Covid19